SCHULDHULPVERLENING

Heeft u problematische schulden of kent u iemand met problematische schulden? Wellicht kan Sterck Financiele Zorgverlening dan iets voor u betekenen in combinatie met beschermingsbewind.

In vrijwel alle gevallen kunnen wij, na een korte inventarisatie, aangeven wat er kan worden gedaan om de situatie op te lossen of in ieder geval te verbeteren. Wij hebben veel kennis van zaken en kunnen u begeleiden bij een schuldentraject. Soms kan met betrekkelijk weinig inspanning en creatieve inventiviteit al veel worden gedaan.
Hierbij enkele voorbeelden:

  • Het juist laten vaststellen van de beslagvrije voet. Dit voorkomt nieuwe schulden en zal het verergeren van de situatie voorkomen;
  • Een inventarisatie waar de problemen vandaan komen. Snel ingrijpen voorkomt escalatie;
  • Hulp bij de wirwar van regelingen en toeslagen kan het inkomen soms beduidend verbeteren;
  • Zijn de schulden te hoog opgelopen dan is schuldhulpverlening wellicht een oplossing. Wij bieden zelf schuldhulpverlening aan maar kunnen ook verwijzen naar juiste gemeentelijke organisaties. Indien nodig kunnen wij hulp geven bij het aanleveren van de gegevens voor schuldhulpverlening.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op tijdens de telefonische spreekuren maandag tot en met vrijdag van 10:00u tot 12:00u of stuur een e-mail naar info@sterckfz.nl.